Skip to content

Creste productivitatea echipamente brutarie

brutarieAlimentul de baza, pe care consumam la fiecare masa, este painea, fara care nici n-am putea trai. In brutarii se lucreaza din greu, dar diferite echipamente brutarie poate ajuta si creste productivitatea.

Pentru a realiza paine cat mai buna si gustoasa, sunt folosite aceste echipamente, cu ajutorul carora painea devine mai bogata si coapta ideal. In vremurile de demult brutarii au fost nevoiti sa cantareasca bucata cu bucata painea, fiecare la gramajul potrivit, azi insa acest lucru este facut de catre liniile de productie, de pe care iese painea portionata la gramajul dorit.

Dintre echipamente brutarie fac parte si cuptoarele profesionale, avand un rol foarte important in productia de paine. Aceste cuptoare au mai multe rafturi, unde poate intra chiar si sute de paini in acelas timp.

Daca si Dumneavoastra sunteti proprietar de brutarie, este bine, sa achizitionati echipamente brutarie de la firma noastra, pentru ca pe langa comercializare oferim si reparatia si service-ul acestor utilaje.