Skip to content

Cura cu sare alcalina cu efect rapid

Bolile inflamatorii si canceroase trebuiesc tratate cu cea mai mare eficienta. Singura este cura cu sare alcalina care impiedica cresterea si inmultirea celulelor inflamatorii si canceroase, pentru ca face imposibila absorbtia substantelor nutritive de catre acestea. Efectul acestei cure este rapid si spectaculos, avand in vedere, ca fara nutritie celulele bolnave nu pot sa creasca si sa se inmulteasca.

Acest tratament alternativ nu trebuie ignorat de catre bolnavii de cancer, pentru ca poate aduce un rezultat foarte bun. Prin cura cu sare alcalina s-ar putea sa ajungem chiar la vindecare, dar trebuie stiut, ca acesta depinde si de stadiul in care se afla boala.

Orice problema de sanatate apare, neaparat este nevoie sa recunoastem simptomele acestuia din timp, si sa vizitam medicul. Chiar daca nu avem simptome grave, numai simtim, ca ceva nu este in regula, este bine sa mergem la o consultatie. Bineinteles, medicii specialisti, in caz de nevoie, ne scriu tratamentele traditionale, iar noi putem completa pe acestea cu o cura cu sare alcalina.