Skip to content

Dușmanul murdăriei: covor de intrare

covor intrare
covor intrare

Primăvara este un anotimp foarte schimbător, dimineața pornești în vreme caldă și frumoasă, iar peste o oră devine frig și cu vânt rece. Ploaia transformă repede praful în noroi și tu îl vei duce cu pantofii tăi peste tot în casă. Apoi poate veni curățenia din nou și din nou, până te vei satura să faci curat după fiecare ploaie.

Cum ai putea să reduci pericolul să duci murdăria în casă? Foarte simplu! Pune covor de intrare la fiecare ușă. Chiar ai putea să pui din aceste bariere atât în exterior cât și în interior. Covoarele de intrare au rol foarte bine definit, trebuie să preia praful de pe pantofi.

Logic, pentru acest lucru cel care intră pe ușă trebuie să folosească acest covor. S-a constatat că un covor de intrare va fi folosit mai des dacă este prevăzut cu texte și imagini nostime, probabil astfel sunt mai vizibile.

Covoarele de intrare destinate uzului extern sunt fabricate din materiale aspre, rezistente la intemperii, dar în același timp sunt ușor de curățat și întreținut. Aceste covoare pot fi curățate cu o simplă scuturare, dar unele pot fi spălate și în mașina de spălat.