Skip to content

Glutation – detoxifiant natural

Glutation

Când functionarea optimă a sistemului imunitar scade, mult mai ușor ne pot ataca bolile. Cel mai puternic potentator al sistemului imunitar din toate timpurile este glutation. Acesta totodată are efect detoxifiant natural, reprezintă principalul antioxidant al corpului uman, protejeazăa celulele din organism, deci ne ajută și când suntem sănătoși, dar și atunci, dacă ne îmbolnăvim.

Atunci, când dormim, corpul se concentrează pe detoxificare și pe regenerare, ceea ce inseamnă, că datorită ritmului circadian, necesarul de glutation crește pe parcursul nopții. Glutation 1500 mg supozitoare pe baza de unt de cocos puteți comanda de pe pagina web, o cutie conține 15 bucați de supozitoare.

Tratamentul recomandat este de minimum 3 cutii, în vederea obținerii unui efect profund. Se recomandă, să luați cina și să beți un pahar de apă cu două sau trei ore înainte de culcare, astfel veți goli intestinele înainte de a introduce supozitorul Glutation 1500 mg. Doza de intreținere este un supozitor întreg săptămănal.