Skip to content

Gruber – calitate și profesionalism

Numai pământul lucrat corespunzător poate asigura recoltă bogată, iar pentru asta este nevoie de mașini moderne, utilaje agricole. Nu poate lipsi din depozitul unui agricultor cultivatorul de miriște Gruber, care asigură o serie de avantaje. Prin folosirea acestui utilaj, cu o adâncime optimă la dezmiriști putem obține un germinativ optim cu o singură lucrare.

Astfel stratul devine mai profund permeabil atât pentru apă, cât și pentru rădăcini, iar compactarea bine dimensionată asigură conservarea apei și de bună relație între sol și rădăcină. Gama depozitului de utilaje agricole din Săcuieni Bihor include și o versiune cu două cilindri.

Este bine, dacă faceți o vizită la acest depozit, unde găsiți mai multe utilaje Gruber, toate noi și moderne. Aceste utilaje sunt fabricate de către compania Satex România. Pe internet la fel puteți vedea gama de produse, mai precis pe site-ul satex.ro. Nu ezitați, pentru că aceste mașini moderne vă pot ajuta foarte mult, o să vedeți, că munca agricolă va deveni o plăcere cu acestea!