Skip to content

Parchet laminat 12 mm pentru o pardoseală rezistentă

Parchet laminat 12 mmAi vrea ca noua ta pardoseală să fie rezistentă la orice forță? Alege parchetul laminat cu 12 mm de la Diego! Rezistența parchetului laminat crește cu grosimea lui.

Acest tip de parchet în magazinele Diego este încadrat în gama de uz profesional cu trafic comercial. Parchetul laminat cu 12 mm grosime rezistă la încovoiere, la dilatații și datorită stratului special cu care este acoperită suprafața lui, are o rezistență ridicată la uzură și la acțiunea diferitelor agenților chimici.

Dacă ai nevoie de un parchet care să reziste în timp și vrei să te bucuri și peste zece ani de aceeași pardoseală, alege calitatea potrivită! Dacă nu știi în ce încăpere ce fel de parchet merită ales, cere ajutorul consultanților noștri din magazin, ei te vor îndruma cu profesionalism în luarea deciziilor corecte.

Este drept, că parchetul laminat cu grosime de 12 mm este mai scump, dar merită fiecare bănuț în plus siguranța ca și peste 10 ani va avea același calitate, se va păstra luciul, culoarea, dimensiunea originală.