Skip to content

Procesul de optimizare Google este de durată

Optimizare Google
Optimizare Google

Unii proprietari de magazine online după 2-3 ani de activitate consideră, că știu suficient de multe despre mediul online, ca să se descurce singuri în continuarea procesului de promovare online.

Este posibil, ca strategia aleasă anterior să funcționeze în procesul de optimizare Google, dar cu apariția unei actualizări a algoritmului de clasificare Google cu siguranță va avea nevoie de actualizarea strategiei de promovare. Dacă la acel moment se face un pas în direcția greșită, foarte ușor se poate ruina tot ce s-a clădit până atunci.

Algoritmul Google poate să fie foarte sever cu acele pagini, care fac pasul greșit! În unele cazuri se pot revoca penalizările obținute, prin eliminarea motivului penalizării, dar în cele mai multe cazuri răul produs este definitiv. Nu trebuie riscat! În procesul de optimizare Google este foarte important, ca tot ceea ce se face, să fie legal și conform cu regulile impuse de Google. Cine crede, că există metode rapide de promovare SEO, riscă enorm! Procesul de optimizare Google este de durată, în unele cazuri rezultatele concludente pot apărea după 12 luni.