Skip to content

Pentru cei din exterior, functionarea unei masini CNC este o enigma, dar cu adevarat nu este atat de complicata precum se vede. O masina CNC este compusa din trei elemente importante:
- capul de prelucrare cu partile electronice, mecanice, hidraulice proprii
- ansamblul mecanic si stativ
- computerul cu comanda numerica ...continue reading "Cum functioneaza masina CNC"

Evohome
Evohome
Produsele Honeywell sunt raspandite si in Romania. Sistemele vechi de incalzire sunt inlocuite cu cele noi, bazate pe functionarea termostatului. Deodata putem controla 12 zone diferite in locuinta noastra. Specialistii Evohome ne ajuta in proiectare, pentru ca sistemul difera in fiecare casa. Selectarea produselor perfecte inseamna economisire de timp si bani pentru client. Serviciul de client asteapta intrebariile si sugestiile prin telefon sau prin email. Honeywell este o marca inregistrata si raspandita pe plan mondial.
...continue reading "Rolul echipei Evohome shop"

Sunt o sumedenie de modalitati prin care materialele se pot debita. Debitarea este un proces larg raspandit, este des folosit in liniile de fabricatie a produselor din metale, lemn, piatra, ceramica si multe altele. Metalul se debiteaza prin mai multe procedee, poate fi taiat la rece prin presare, dar si la cald, cu flacara oxigaz sau plasma. Insa, sunt materiale care nu rezista la presare si temperaturi inalte. La aceste materiale metoda cea mai potrivita este procesul de debitare cu jet de apa. ...continue reading "Debitarea cu jet de apa singura solutie de taiere a materialelor casante"

Exista o serie de studii prin care se incearca modernizarea masinilor de debitare CNC. Se stie ca metoda cea mai precisa de debitare este cea efectuata cu laser, dar acest procedeu inca este atat de costisitor incat prea putine companii isi permit. La aceste companii procedeul de debitare cu plasma este cel mai raspandit, fiindca ofera un raport calitate-pret foarte bun. Masinile cu debitare cu plasma sunt foarte variate, pot fi construite in diferite forme si dimensiuni. ...continue reading "Masini CNC debitare cu plasma"

Optimizare Google
Optimizare Google

Unii proprietari de magazine online după 2-3 ani de activitate consideră, că știu suficient de multe despre mediul online, ca să se descurce singuri în continuarea procesului de promovare online.

Este posibil, ca strategia aleasă anterior să funcționeze în procesul de optimizare Google, dar cu apariția unei actualizări a algoritmului de clasificare Google cu siguranță va avea nevoie de actualizarea strategiei de promovare. Dacă la acel moment se face un pas în direcția greșită, foarte ușor se poate ruina tot ce s-a clădit până atunci. ...continue reading "Procesul de optimizare Google este de durată"

brutarieAlimentul de baza, pe care consumam la fiecare masa, este painea, fara care nici n-am putea trai. In brutarii se lucreaza din greu, dar diferite echipamente brutarie poate ajuta si creste productivitatea.

Pentru a realiza paine cat mai buna si gustoasa, sunt folosite aceste echipamente, cu ajutorul carora painea devine mai bogata si coapta ideal. In vremurile de demult brutarii au fost nevoiti sa cantareasca bucata cu bucata painea, fiecare la gramajul potrivit, azi insa acest lucru este facut de catre liniile de productie, de pe care iese painea portionata la gramajul dorit. ...continue reading "Creste productivitatea echipamente brutarie"