Skip to content

Traverse la metru, soluția ideală pentru holuri

traversa la metruAi un hol lung pe care ai vrea să modernizezi dar nu ai vrea să fie umplute cu bucăți de covoare de diferite dimensiuni și culori? Pentru a face mai primitoare și a realiza un aspect de ansamblu elegant alege dintre traversele la metru din magazinele Diego.

Traversa este comercializată în sul, deci poți cumpăra exact dimensiunea pe care vrei. Dacă ești la începutul amenajării alege prima dată traversa după care poți potrivi culoarea pereților.

Dacă ai deja culorile stabilite, ai zugrăveala sau tapetul deja executat, atunci alege o nuanță care se potrivește cu aceste culori. În oferta de covoare la metru din magazinele Diego vei găsi o abundență de dimensiuni și culori.

Poți alege traverse la metru cu lățimi diferite, de la 60 cm până la 120 cm. Culoarea aleasă pentru traversă nu trebuie să fie foarte deschisă, fiind un covor amplasat la în hol, se va murdări foarte repede. Traversa din hol este foarte rezistentă, se poate spăla și în mașina de spălat. În magazinele Diego traversele la metru cumpărate din magazin se tivesc gratuit!