Skip to content

covor intrare
covor intrare

Primăvara este un anotimp foarte schimbător, dimineața pornești în vreme caldă și frumoasă, iar peste o oră devine frig și cu vânt rece. Ploaia transformă repede praful în noroi și tu îl vei duce cu pantofii tăi peste tot în casă. Apoi poate veni curățenia din nou și din nou, până te vei satura să faci curat după fiecare ploaie.

Cum ai putea să reduci pericolul să duci murdăria în casă? Foarte simplu! Pune covor de intrare la fiecare ușă. Chiar ai putea să pui din aceste bariere atât în exterior cât și în interior. Covoarele de intrare au rol foarte bine definit, trebuie să preia praful de pe pantofi. ...continue reading "Dușmanul murdăriei: covor de intrare"

Un fermier are nevoie de multe utilaje pentru prelucrarea corespunzătoare a pământului. Compania Satex vă oferă utilaje agricole Romania, fabricate de către această firmă. Gama de produse găsiți pe site-ul satex.ro, dar dacă doriți să vizitați depozitul, aveți posibilitatea în localitatea Săcuieni Bihor, pe str. Libertății nr. 33.

Aici găsiți tot felul de utilaje tractate, care nu pot lipsi de pe ferma Dumneavoastră. Cu utilaje agricole Romania prelucrarea terenurilor devine mult mai simplă și eficientă. În special pentru agricultorii, care muncesc pe mai multe zeci de hectare sunt indispensabile utilajele noi și moderne. ...continue reading "Utilaje agricole Romania pentru muncă eficientă"

Ce ar fi mai frumos decât să poți oferi celor dragi cadoul pe care-l doresc cel mai mult. Pentru tinerii căsătoriți, care s-au mutat în casă nouă, este binevenit orice lucru cu care pot completa utilitatea casei.

Un covor este elementul central al sufrageriei, care nu poate lipsi din nici o casă. Acum, cu tehnologia modernă, este foarte simplu să achiziționezi un covor. Covoarele se pot comanda online din magazinele de covoare și poți cere livrarea oriunde în țară. ...continue reading "Cumpără covoare online de Sărbători"

Numai pământul lucrat corespunzător poate asigura recoltă bogată, iar pentru asta este nevoie de mașini moderne, utilaje agricole. Nu poate lipsi din depozitul unui agricultor cultivatorul de miriște Gruber, care asigură o serie de avantaje. Prin folosirea acestui utilaj, cu o adâncime optimă la dezmiriști putem obține un germinativ optim cu o singură lucrare.

Astfel stratul devine mai profund permeabil atât pentru apă, cât și pentru rădăcini, iar compactarea bine dimensionată asigură conservarea apei și de bună relație între sol și rădăcină. Gama depozitului de utilaje agricole din Săcuieni Bihor include și o versiune cu două cilindri. ...continue reading "Gruber – calitate și profesionalism"

traversa la metruAi un hol lung pe care ai vrea să modernizezi dar nu ai vrea să fie umplute cu bucăți de covoare de diferite dimensiuni și culori? Pentru a face mai primitoare și a realiza un aspect de ansamblu elegant alege dintre traversele la metru din magazinele Diego.

Traversa este comercializată în sul, deci poți cumpăra exact dimensiunea pe care vrei. Dacă ești la începutul amenajării alege prima dată traversa după care poți potrivi culoarea pereților. ...continue reading "Traverse la metru, soluția ideală pentru holuri"

Parchet laminat 12 mmAi vrea ca noua ta pardoseală să fie rezistentă la orice forță? Alege parchetul laminat cu 12 mm de la Diego! Rezistența parchetului laminat crește cu grosimea lui.

Acest tip de parchet în magazinele Diego este încadrat în gama de uz profesional cu trafic comercial. Parchetul laminat cu 12 mm grosime rezistă la încovoiere, la dilatații și datorită stratului special cu care este acoperită suprafața lui, are o rezistență ridicată la uzură și la acțiunea diferitelor agenților chimici. ...continue reading "Parchet laminat 12 mm pentru o pardoseală rezistentă"

Vitamina B17 pret

Am da toată averea, numai să ne însănătoșim, odată ce ne-a atacat o boală cruntă, de exemplu cancerul la careva organ. Tratamentul alternativ, pe bază de vitamina B17 este foarte eficient, însă mulți bolnavi cred, că prețul acestuia aparține în categoria înaltă. Deși vitamina B17 pret este la 620 RON pe pagina web oncoshop.ro.

Acest preț poate fi plătit de oricine, și dacă ne gândim, că ne poate însănătoși, ce este scump? Orice tratament costă, iar care este garanția la rezultatul impecabil? Vitamina B17 deja a ajutat pe foarte mulți bolnavi, pentru că această substanță chimioterapeutică naturală diminuă numărul celulelor canceroase și oprește proliferarea acestora. ...continue reading "Merită plătit vitamina B17 pret"

Mochetă dormitor
Mochetă dormitor

Și tu cunoști senzația neplăcută când atingi podeaua rece când cobori din pat? Vrei să scapi de această trezire bruscă din această cauză? Lipește mochetă în dormitor!

Dacă vrei ca dimineața primul contact cu podeaua să fie călduros, pufos, să fie ca o mângâiere, atunci îți recomand să pui o mochetă sau covor pufos pe lângă pat. Și covorul este o soluție, dar în acest caz numai până acolo vei simți avantajele până unde ține covorul. Înafară de acest fapt, covorul are tendința de a aluneca, care în diminețile tulburoase sunt chiar periculoase.

...continue reading "Avantajul folosirii mochetei în dormitor"

parchet laminat 10 mm
parchet laminat 10 mm
Parchetul laminat are avantajul de a reda naturalețea lemnului adevărat. Diego România oferă produse la un raport foarte bun preț-calitate. La alegerea modelul ideal este bine de știut unde vom folosi parchetul, care va fi traficul estimat. Un parchet laminat 10 mm este ideal pentru uz casnic cu un trafic redus. In culori variate, cu zeci de modele disponibile, veți găsi repede modelul pentru nevoile voastre. Un parchet laminat 10 mm se poate utiliza și în instituții.
...continue reading "Parchet laminat 10 mm pentru uz casnic"

Tablouri decorative
Tablouri decorative

Profitati de ocazie acum, daca doriti sa achizitionati tablouri pentru decorarea casei Dumneavostra la preturi foarte convenabile! In webshopul Stickere.net s-a anuntat lichidare de stoc, astfel pretul de tablouri decorative poate scadea si cu 80%!

Dar pe langa acesta gama de produse este mare, puteti alege din peste 1300 de modele. Aceste tablouri decorative creeaza o atmosfera extrem de placuta in fiecare incapere din locuinta, mai ales, ca acestea se pot si personaliza. In acest caz trebuie sa luati legatura cu colegii, si sa trimiteti poza de inalta calitate la adresa de e-mail personalizate@stickere.net. ...continue reading "Tablouri decorative la preturi mici"